Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Polisstat nästa, om borgarna får råda

Varför vandaliserar ungdomar och varför begår människor brott. Kan det vara ett tecken på att något är väldigt fel i samhället?

Sedan borgarna tog över har det satsat mer på poliser, företag (inom restaurang och snabbmatsbranschen) och banker. Mindre på konkreta och effektiva åtgärder för att motverka ungdomsarbetslöshet, arbetslöshet i stort.

Att gå från ord till handling när det gäller kriminalitet blir lätt när du inte kan betala dina lån eller ge mat till dina barn. Att ungdomar visar missnöje genom ett destruktivt beteende är inte heller förvånande.

Tyvärr är Regeringens flathet kring dessa frågor en fara för samhället i ett längre perspektiv och det kommer att ta år att åter få förtroende från medborgarna att Sverige kan ta hand om sina egna, istället för att låna ut miljarder till världsbanken.

De som har turen att ha jobb och då får "allmosor" som jobbskatteavdraget kan behöva använda dom för att bygga staket och investera i larm.

Det är dags för dig Svensson att vakna. Det finns alternativ . Socialdemokraterna vill att alla genom att betala skatt efter förmåga och få hjälp efter behov. Socialdemokraterna vill satsa på jobb som genererar jobb, det är skillnaden. Har vi jobb så hjälps vi åt att bygga Sverige för framtida generationer.

Stefan Löfven har större förtroende hos näringslivet att ge bra förutsättningar för företag och industrin så vi kan vara med på den globala marknaden och med bra konkurrens.

Media: SvdSvd, Svd2, Svd3, Svd4DN, DN2 DN3Ex, Ab, Svt, GD, Ltz, DB
Blogg: 

2 kommentarer:

  1. Nu är det väl inte hjorder som kommer in:

    År 2011 invandrade 96467 personer till Sverige. Samtidigt utvandrade 51179 stycken vilket ger en nettoinvandring på 45288 personer.

    År 2011 flyttade 20615 personer med svenskt medborgarskap till Sverige. Tillsammans med inflyttade från övriga nordiska länder utgjorde de 30% av alla invandrare till Sverige.

    SvaraRadera
  2. Det råkar vara nordbor och svenskar som utvandrar i stor utsträckning. Sverige är nettoexportör av kval arbetskraft.

    SvaraRadera