Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Pengar är inte allt, Centern

Centern med Annie Lööf i spetsen vill ta Sverige till nya nivåer. Då menar jag inte bra nivåer utan ett nytt försök där Annie Lööf tillsammans med borgarna vill slå undan benen på arbetarna. Det är inte för inte som centerns ungdomsförbund gick fram med "fucka facket" eftersom efter sverigedemokraterna är Centern det mest fackförenings fientliga parti i Sverige.

Annie Lööf och hennes kompisar tror i sin enfald att "om vi sänker arbetares löner så blir det fler jobb". Kan bara säga att det saknas några pommes i hennes Happy Meal.

Nä Anni Lööf, det blir inte fler jobb för att ni vill förstöra den fungerande "Svenska modellen" där arbetsgivare och arbetstagare gör upp om priset på arbetet. Eller Industriavtalet som sedan 1997 hållit nere inflation och och stärkt arbetares löner, men också givit företagare konkurrensfördel med resten av världen genom effektivisering och utbildad personal.

Vilken värld Annie Lööf och Centerpartiet befinner sig i vet jag inte men inte är det verkligheten. Vilken arbetsgivare som måste ha 10st arbetare för att få produktion att gå runt anställer 20, bara för att det är billigt?

Nej Annie Lööf och Centern, det är bättre som vi Socialdemokrater med Stefan Löfven säger. Högre A-kassa och bra sjukförsäkringar och arbetsmarknadspolitik som gör nytta och får ungdomar in i arbetet och de får lön. Därmed får vi upp konsumtionen och då, DÅ behövs det fler arbetare och arbetsgivare anställer för att öka produktionen. Ganska enkelt eller hur Annie Lööf?

Media: Ex, Svd, Rapport, Dn, GP, NSK, Ab, eKuriren, Bt, Lt, Db, Dagen, Ekot
Blogg: Ola, Jan, Moberg, Claes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar